ΟΔΚΕ : «Οι διαιτητές δεν είναι εξιλαστήρια θέματα»

Χρειάστηκαν 74 λέξεις για να επαναλάβει με τον πιο μονότονο τρόπο η ΟΔΚΕ τον εαυτό της. Όπως κάνει κάθε φορά που υπάρχουν παράπονα για τους διαιτητές ενός αγώνα, μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε με στόμφο ότι «οι διαιτητές δεν θα γίνουν εξιλαστήρια θύματα κανενός». Βεβαίως, ένα συνδικαλιστικό όργανο οφείλει να υπερασπίζεται τα μέλη του, όμως είναι και ζήτημα αξιοπιστίας.

«Η ΟΔΚΕ συγχαίρει τους 3 διαιτητές του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, την Κυριακή 16-2-2020. Όλη η χώρα παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον ένα πολύ δυνατό αγώνα. Βέβαια όπως πάντα κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα, είτε αυτοί είναι παίχτες, είτε προπονητές και ως γνωστό προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα. Σας δηλώνουμε ότι οι διαιτητές δεν είναι εξιλαστήρια θύματα ΚΑΝΕΝΟΣ και θα συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό που γνωρίζουν με ήθος και ακεραιότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Αναβολή στην εκδίκαση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Εμείς θα συμφωνήσουμε, ως προς τον… δυνατό αγώνα, καθώς οι διαιτητές άφησαν να μετατραπεί το παιχνίδι σε κατς, αλλά ακόμα κι αν δεχθούμε ότι ήταν άριστοι, υπάρχει μια απορία: Πότε η ΟΔΚΕ δεν υπερασπίστηκε τους διαιτητές; Πότε δεν είδε «άριστη» τη διαιτησία τους; Πότε δεν σημείωσε ότι «δεν θα γίνουν εξιλαστήρια θύματα οι διαιτητές»; Κι αλήθεια, τι έχει κάνει και τι θα κάνει για να μην συμβεί αυτό που… απεύχεται;

Θυμίζουμε ότι και μετά τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ανάλογο ήταν το ύφος της ανακοίνωσης. Επί της ουσίας, λοιπόν, δεν είπε τίποτα η Ομοσπονδία των Διαιτητών.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ