Οι παίκτες της Εθνικής στηρίζουν τους συνάδελφούς τους σε Superleague 2 και Football League

Οι Έλληνες διεθνείς εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με τους συνάδελφούς τους στη Superleague 2 και τη Football League, μέσω δήλωσής τους στο σάιτ του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΤ).

Όπως επισημαίνεται από τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας «η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών».

Ως εκ τούτου, οι Έλληνες διεθνείς ζητούν επανεξέταση του αιτήματος για έναρξη του πρωταθλήματος, πάντοτε σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες και πρωτόκολλα.

Η δήλωση των διεθνών:

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών. Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματός, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου».

To άρθρο Οι παίκτες της Εθνικής στηρίζουν τους συνάδελφούς τους σε Superleague 2 και Football League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ