Όλη η προσοχή στραμμένη στο 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Ο. Ταταύλα

Στα σωματεία επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έχουν αναλάβει αναπτυξιακά πρωταθλήματα σε αυτά τα έξι χρόνια του θεσμού, προστίθεται πλέον και ο Αθλητικός Όμιλος Ταταύλα. Έχει τις υποδομές, έχει την έντονη διάθεση και τη γνώση, έχει την αναγνώριση στον χώρο με την πολύ σημαντική πορεία του, τώρα θέλει να εμφανίσει και το μεράκι σε διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων.

Το κορυφαίο σωματείο πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο το 1ο πανελλήνιο τουρνουά του για τις μικρές ηλικίες και φιλοδοξεί ν’ ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη, που του δείχνουν περισσότεροι από 200 αθλητές απ’ όλη τη χώρα. Είναι έτοιμο να ζήσει ξεχωριστή εμπειρία στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, στον Άλιμο) και με τις 240 τελικές δηλώσεις συμμετοχής από 59 σωματεία έχει ήδη τη βασική προϋπόθεση για την επιτυχία. Ο Α.Ο. Ταταύλα διοργανώνει το όπεν σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το αφιερώνει στη μνήμη του επί σειρά ετών εφόρου του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ομίλου Ιωάννη Κοτόπουλου.


Ο δικηγόρος του Σαββίδη τώρα και δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφόνια του οπαδού

Στη φετινή σειρά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αυτό είναι το 5ο τουρνουά και το 2ο, που γίνεται στην Αττική, μετά από εκείνο του Σεπτεμβρίου στην Πεύκη. Θα διεξαχθούν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που προκηρύσσονται σε όλα τα αναπτυξιακά όπεν και για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα έχουμε αγώνες και στους Νέους άνδρες. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 24 νέους, 18 νεάνιδες, 62 παίδες, 34 κορασίδες, 47 παμπαίδες, 34 παγκορασίδες και 13 μίνι παμπαίδες. Εκτός από τα δεκάδες σωματεία της Αττικής θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Πάτρα, την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κοζάνη και τα Ιωάννινα.

Το θέαμα και ο συναγωνισμός είναι πράγματα εγγυημένα, καθώς στη σάλα «Μιχάλης Παγιώτης» θα κάνουν την εμφάνισή τους τοπ ονόματα από τους πίνακες αξιολόγησης. Τα δύο πρώτα φαβορί είναι οι: Εμμανουήλ Αλαρούπι, Φώτης Αρβανίτης στους Νέους άνδρες, Γεράσιμος Πετρής, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Χρυσή Φωτιάδου στις νεάνιδες, Αλέξανδρος Μαδέσης, Ευστάθιος Μανωλόπουλος στους παίδες, Λεμονιά Γκαϊντατζή, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, Γιάννη Κούτρα, Ραφαήλ Δήμος στους παμπαίδες, Γεωργία Σπανού, Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες και Γιώργος Σασσάνης, Μιχαήλ Μπιτχαβάς στους μίνι παμπαίδες.

Στη σάλα του γυμναστηρίου θα τοποθετηθούν 16 τραπέζια, ενώ ακριβώς από κάτω ο μεγάλος προπονητικός χώρος του Α.Ο. Ταταύλα και του Πέρα θα προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα για προθέρμανση σε οποιαδήποτε ώρα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών έχουν υπολογιστεί για την Κυριακή στις 16:30.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ