Ολυμπιακός: «Έχει ‘τσεκάρει’ τον στόπερ Τουμπά και ετοιμάζεται για κίνηση να τον κλείσει» (vid)

Ρεπορτάζ του εξωτερικού αναδεικνύει ξανά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Αλγερινό στόπερ της Βάαλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά.

Ειδικότερα το portal Shoot-africa.com επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον Τουμπά και οι αρμόδιοι επί του scouting έχουν μεταφέρει προς την ΠΑΕ ότι πρέπει να προχωρήσει το θέμα και να τον κλείσει. Τονίζεται δε πως παρότι δεν υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός ετομάζεται να κάνει κίνηση και εάν οι Πρωταθλητές ολοκληρώσουν τη μεταγραφή θα έχουν κάνει μία σημαντική προσθήκη.

Ο 24χρονος Τουμπά είναι γεννημένος στη Γαλλία, μεγαλωμένος στο Βέλγιο (όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τις Ακαδημίες της Ζούλτε Βάρεγκεμ και της Μπριζ και έπαιξε και στις μικρές Εθνικές της χώρας) αλλά έχοντας αλγερινές καταβολές επέλεξε την Εθνική Αλγερίας. Φέτος έχει 25 ματς με 1 ασίστ στη Βάαλβαϊκ και οι Αφρικανοί στο ρεπορτάζ τους υποστηρίζουν πως το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι ισχύει αυτό το στοιχείο. Ο Τουμπά παίζει κυρίως στόπερ αλλά αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ.

gazzetta.gr


Πηγή