Ολυμπιακός: Η δύσκολη φάση του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος γράφει για το κακό φεγγάρι που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα απόλυτο μηδέν απέναντι στον Παναθηναϊκός και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για δύσκολη φάση που είναι και ο ίδιος.

Ούτε μία τελική φάση. Κάτι που ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δεν το συνηθίζει. Και η εικόνα δεν έχει να κάνει με δικαιολογίες. Γιατί και με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν τα ίδια. Γιατί γενικά φέτος είναι λίγα τα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί δημιουργικά.

Για τις απουσίες από το Κόπα Άφρικα, μόνο για τον Αγκιμπού Καμαρά μπορεί να λέει. Άντε και για τον Σισέ. Γι’ αυτόν όμως δεν υπάρχει κενό στην άμυνα. Αλλά μόνο στην επίθεση, για το ψηλό παιχνίδι και τα γκολ που έχει βάλει.

Απουσία και αυτή του Μαντί Καμαρά. Αλλά η εικόνα στο ντέρμπι είναι απαράδεκτη. Γιατί είναι πολλοί οι παίκτες – κλειδιά που θα μπορούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Ο Μαρτίνς ωστόσο προτίμησε να ποντάρει στο μηδέν στην άμυνα. Και μετά ό,τι ήθελε προκύψει στην επίθεση.

Συνήθως έβγαζε κάποιον άσο από το μανίκι του. Φέτος όμως δεν το έχει κάνει αυτό. Ίσως γιατί δεν αποδίδουν ανάλογα και παίκτες που βασίζεται πολύ. Όπως ο Μαντί Καμαρά. Αλλά και γιατί ο Μασούρας παραμένει ντεφορμέ. Είχε και πρόβλημα με απουσίες παικτών για κορονοϊό.

Ο ίδιος είπε πως περνάνε μια δύσκολη φάση. Βάζοντας και τον εαυτό του μέσα, χωρίς βέβαια αυτό να είναι μομφή για το έργο του και την παραμονή του στον πάγκο.

Γιατί η πορεία του είναι εξαιρετική. Θα δεχθεί όμως και αυτός την διαφορετική κριτική.

Το δίδυμο Τικίνιο, Ελ Αραμπί δεν τραβάει. Με το ζόρι δεν γίνεται. Ο Ελ Αραμπί μακριά από την περιοχή, δεν μπορεί να βρίσκεται.

Γενικά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή. Όπως και γι’ αυτή με τον Απόλλωνα, όπου τότε δεν υπήρχε θέμα κορονοϊού.


Πηγή