Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics)

Την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές είχαν τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οι μικροί αθλητές ταξίδεψαν στην Αγγλία και περιηγήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά και στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την Παρασκευή οι μικροί ποδοσφαιριστές είδαν από κοντά το «θέατρο των ονείρων» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ το Σάββατο ξεναγήθηκαν στη «Nigel Doughty Academy» της Νότιγχαμ Φόρεστ και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Η Σχολή της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να είναι «γεμάτο» και την Κυριακή.

Μαγικές χριστουγεννιάτικες στιγμές για τη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη! Η αποστολή από τη βόρεια Ελλάδα, έφτασε την Παρασκευή (27/12) σε αγγλικό έδαφος και είχε την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές εμπειρίες.

Η Σχολή μας, ταξίδεψε την Παρασκευή στο Μάντσεστερ όπου περιηγήθηκε στο «Όλντ Τράφορντ», γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας την ευκαιρία να δει τους χώρους ενός από τα παραδοσιακότερα αγγλικά γήπεδα, βγάζοντας φωτογραφίες και γεμίζοντας όμορφες εικόνες.

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 1

Το Σάββατο, η αποστολή κατευθύνθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ, τη «Nigel Doughty Academy». Εκεί, οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν τη φιλοξενία τους, παρέχοντας τα πάντα στα παιδιά της Σχολής μας, που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν δύο παιχνίδια, ένα για την Κ14/15 και ένα για την Κ16/17 απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Φόρεστ, με τα παιδιά μας να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας αντιπάλους άλλης κουλτούρας και φιλοσοφίας.

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 3

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 5

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 7

Η ημέρα έκλεισε με ιδανικό χριστουγεννιάτικο τρόπο, με την αποστολή να επισκέπτεται το κέντρο του χριστουγεννιάτικου Νότιγχαμ, απολαμβάνοντας την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα.

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 9

Η Σχολή της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να είναι «γεμάτο» και την Κυριακή.

Ολυμπιακός: Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Νότιγχαμ (pics) 11


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ