Ολυμπιακός: Κλείνουν θύρες οι κάρτες διαρκείας!

Ο Ολυμπιακός βλέπει να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πώληση καρτών διαρκείας, ενώ μεγάλη είναι η ζήτηση εισιτηρίων με την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πώληση καρτών διαρκείας με την ζήτηση να είναι μεγάλη και να κλείνουν θύρες, κάτι που είναι πολύ θετικό.

Με βάση την ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκλεισαν οι θύρες 9, 11 και 17. Δηλαδή δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια διαρκείας αφού έχει συμπληρωθεί το μάξιμουμ της χωρητικότητας.​

Η πρώτη θύρα στην οποία έγινε αυτό είναι η 9. Και η πώληση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται.

Κάτι που γίνεται με τα εισιτήρια για το ματς με την Αντβέρπ. Ο ρυθμός πώλησης τους είναι μεγάλος. Σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται λόγος για πολύ κόσμο στο Καραϊσκάκη. Σε τέτοιο βαθμό που θα είναι και ο περισσότερος που έχει βρεθεί στο γήπεδο, μετά το άνοιγμα των θυρών και τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγο κορονοϊού.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως ο κόσμος των Πειραιωτών θέλει να δει από κοντά την ομάδα. Να την ενισχύσει. Να γίνει ξανά ο 12ος παίκτης. Κάτι που χάθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Φυσικά και όλο αυτό αποτελεί μια έξτρα δύναμη από τους παίκτες. Αντιμετωπίζεται θετικά και μπορεί να βοηθήσει στο να έρθει η νίκη με την Αντβέρπ. Είναι η πρεμιέρα στην φάση των ομίλων του Europa League. Και ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να πάρει τους βαθμούς.


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ