Ολυμπιακός: «Ο Μανωλάς πιέζει για την επιστροφή του!»

Ο Ολυμπιακός ίσως αποκτήσει και πάλι τον Κώστα Μανωλά που πιέζει τη Νάπολι για την επιστροφή του σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ.

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμη ο Νοέμβριος, όμως ο Ολυμπιακός έχει δει ήδη το όνομα του να γράφεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάριο και σε ένα από αυτά παίζει ο Κώστας Μανωλάς και η επιστροφή του στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τουρκικό σενάριο για Λάριν, ένα ακόμη κάνει την εμφάνιση του προερχόμενο από την Ιταλία, που εμφανίζει τον Κώστα Μανωλά έτοιμο να ασκήσει πίεση στη Νάπολι προκειμένου να του επιτρέψει να γίνει και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Domenica Sportiva της Rai 2, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και για αυτόν τον λόγο η Νάπολι έχει βγει ήδη στην αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως διαβάσατε από το Sportime πριν λίγες ημέρες, ο Κώστας Μανωλάς θα έχει κουβέντα με τους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας η οποία αναμένεται να έχει πολλά παρακλάδια.


Πηγή