Ολυμπιακός: Οι επαφές για επιτελικά στελέχη και ο Θουμπιθαρέτα

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά και τις συζητήσεις για στελέχη που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Θουμπιθαρέτα!

Ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα επιβεβαιωμένα έχει μιλήσει με τους Μόργκαν Ντε Σάνκτις και Σαμπατίνι για τη στελέχωση του Οργανογράμματός του. Ωστόσο έχει κάνει επαφές και με στελέχη από Γερμανία, Ισπανία και Ιβηρική γενικότερα.

Ένα όνομα με το οποίο φέρεται να έχει γίνει κουβέντα – χωρίς να προκύπτει επιβεβαίωση – είναι του 60χρονου πλέον Άντονι Θουμπιθαρέτα. Του ανθρώπου που έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως γκολκίπερ (Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μπιλμπάο και Εθνική Ισπανίας και με 15 τίτλους σε επίπεδο ομάδων) και ως στέλεχος έχει θητεία σε Μπαρτσελόνα αλλά και σε Μαρσέιγ. Σε Μπαρτσελόνα και Μαρσέιγ είχε επιτελικές – κομβικές θέσεις, έχοντας δουλέψει σε αυτές τις 2 ομάδες στο διάστημα από το 2010 έως και το 2020.

Ουσιαστικά έχει θητεύσει περισσότερο ως αθλητικός διευθυντής. Πρόκειται το δίχως άλλο για ένα πολύ δυνατό όνομα, ωστόσο δεν είναι και μία απλή περίπτωση. Παρόλα αυτά είναι ένα σημαντικό μέγεθος. Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως προς το παρόν δεν προκύπτουν νεότερα για το στέλεχος (ή τα στελέχη καθώς μπορεί να είναι και δύο) που μπορεί να κλείσει στον σύλλογο.

gazzetta.gr


Πηγή