Ολυμπιακός: Πιέζει για Ζάχαβι – Νέα επαφή με Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός θέλει από τώρα τον Εράν Ζάχαβι και το κάνει σαφές και στην Αϊντχόφεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ώρες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των δύο ομάδων με θέμα τι άλλο, τον 35χρονο μεσοεπιθετικό.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το Sportime, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ζάχαβι αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει deal με την ολλανδική ομάδα.

Κάτι που είναι απαραίτητο από την στιγμή, που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την PSV έως και το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει από τώρα τον Ζάχαβι στην Ελλάδα αλλά προς ώρας η Αϊντχόφεν δε συναινεί και όλες οι πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις. Κατά μία πηγή από την Ολλανδία, οι πρωταθλητές Ελλάδας και η PSV είχαν νέα επαφή τις προηγούμενες ώρες (σήμερα Τετάρτη 26/1 αναφέρουν οι πληροφορίες) προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

Υπήρξαν συνεχείς αναφορές στην Ολλανδία πως ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Eredivisie και πως είναι κάτι που βγαίνει και από το περιβάλλον του κλαμπ.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες στη χώρα μας δε συγκλίνουν ακόμα σε κάτι τέτοιο.

Δεν είναι εύκολη η μεταγραφή του 35χρονου άσου που μέχρι τώρα κάνει εξαιρετική σεζόν με 25 ματς, 8 γκολ και 7 ασίστ. Η Αϊντχόφεν τον υπολογίζει στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιέζει όμως και ο Ολυμπιακός πολύ, κάτι που φάνηκε και από την τελευταία επαφή. Θα αποδειχθεί αν όντως οι Ολλανδοί πουν το «ναι» για τη μεταγραφή του παίκτη στην Ελλάδα με το σχετικό φυσικά αντίτιμο.

Που βέβαια δεν μπορεί να είναι και πολύ μεγάλο μια και το συμβόλαιο του Ζάχαβι λήγει το καλοκαίρι.


Πηγή