Ομελέτα με αβοκάντο, σπανάκι και μπρόκολο
Ψάχνεις για θρεπτική ομελέτα με λαχανικά, ιδανική τόσο για brunch όσο και για βραδινό; Σήμερα θα φτιάξεις την πιο νόστιμη με αβοκάντο, baby σπανάκι και μπρόκολο.
Υλικά
2 αβγά
4 φουντίτσες μπρόκολο
½ φλ. σπανάκι τσιγαρισμένο
1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζεις το μπρόκολο για 4-5 λεπτά
Το σουρώνεις και το κόβεις σε μικρά κομμάτια
Σε ένα μικρό τηγάνι σοτάρεις το σπανάκι για 2-3 λεπτά
Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά
Προσθέτεις το μπρόκολο και το σπανάκι και τα ανακατεύεις καλά
Σε ένα τηγάνι ρίχνεις το λάδι και το αφήνεις να κάψει
Χαμηλώνεις τη φωτιά και ρίχνεις την ομελέτα
Μετά από 2-3 λεπτά την γυρίζεις
Την σερβίρεις με το αβοκάντο.