Οσιμέν: «Ο τραυματισμός με την Ίντερ έμοιαζε με θάνατο, έχω 18 βίδες στο σαγόνι μου»

Σοκάρει ο Βίκτορ Οσιμέν για τον τραυματισμό που δέχθηκε στο κεφάλι κατά την αναμέτρηση της Νάπολι με την Ίντερ, τονίζοντας πως η σύγκρουση με τον Σκρίνιαρ θα μπορούσε να είχε αποβεί θανάσιμη!

Για τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης μίλησε ο Βίκτορ Οσιμέν. Τη στιγμή που χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις γεμάτες γκολ οδηγούσε τη Νάπολι προς το Scudetto, μια σύγκρουση με τον Σκρίνιαρ απέναντι στην Ίντερ ήταν αρκετή για να θέσει τα πάντα σε κίνδυνο.

Ακόμα και την ίδια του τη ζωή! Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε για πρώτη φορά για τον σοκαριστικό τραυματισμό του πίσω στον Νοέμβριο ο οποίος έμοιαζε μοιραίος, ενώ τόνισε πως πλέον έχει 18 βίδες στο σαγόνι μετά το επιτυχημένο χειρουργείο.

«O τραυματισμός που είχα απέναντι στην Ίντερ έμοιαζε με τραυματισμό που οδηγεί σε θάνατο. Όταν πήγα στο νοσοκομείο είπα στον γιατρό ότι θα ήμουν εκτός για δυο εβδομάδες το πολύ. Όταν βγήκε η τομογραφία, είδα πως έσπασα πολλά οστά, τα οποία έπρεπε να τα αφαιρέσουν και να τα διορθώσουν.

Έχω περίπου 18 βίδες κάτω από το σαγόνι μου. Πέρασα πολλά! Πολλές νύχτες χωρίς ύπνο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε να φάω λόγω του πόνου. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι λιοντάρι και γνωρίζω το mentality που έχω. Στο μυαλό μου είχα προγραμματίσει ήδη την επιστροφή μου μετά την επέμβαση» ήταν τα λόγια του.

gazzetta.gr


Πηγή