Όταν το μπάσκετ έχει (και το δείχνει) κοινωνική ευθύνη (pics, vid)

Όποιος νομίζει ότι το μπάσκετ είναι μόνο πόντοι και τρίποντα, ασίστ και καρφώματα, έχει δει το δέντρο, αλλά έχει χάσει το δάσος. Στη σημερινή παρουσίαση της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και τη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με την ΕΚΟ. Μια δράση με ιδιαίτερο συμβολισμό και αξία.


Το μοναδικό σενάριο: Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός στους «32» του Europa League

Στόχος της ενέργειας «Μake your Point» είναι να φέρει το μπάσκετ κοντά στους νέους, στις μεγάλες αλλά και στις μικρές πόλεις της χώρας και να γεμίσει τα γήπεδα, με την επόμενη γενιά υγειών φιλάθλων. Όταν αναφερόμαστε σε γήπεδα, πρέπει να είναι ασφαλή και προσεγμένα, ανακαινισμένα γήπεδα, στα οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, να διαμορφώσουν το συναίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι και να αγαπήσουν ξανά το μπάσκετ της γειτονιάς.

Οι αθλητές της EKO Basket League συμμετέχουν ενεργά στη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ. Το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αλλά και η παρουσία των: Ίαν Βουγιούκα (Παναθηναϊκός), Παναγιώτη Βασιλόπουλου (Περιστέρι), Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Γιουτζίν Λόρενς (Ιωνικός Νίκαιας) και Μιχάλη Λούντζη (Λαύριο).

Δείτε το βίντεο της ενέργειας «Make Your Point»:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ