Παναιτωλικός: Επιστρέφει σπίτι του το πανό του Άλκη στον αγώνα με τον Άρη

Το πανό του Άλκη με τον Τίτορμο επιστρέφει στο γήπεδο του Παναιτωλικού μετά από απόφαση της δομής «Εις το Όνομα του Άλκη».

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή (28/08) τον Άρη και μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έρθει στο Αγρίνιο και το πανό του Άλκη με τον Τίτορμο. Η δομή «Εις το Όνομα του Άλκη», μέλος της οποίας πλειοψήφησε στην σχετική δημοπρασία, αποφάσισε να το παραχωρήσει στην ομάδα του Αγρινίου και να τοποθετηθεί στο σημείο όπου είχε πρωτοαναρτηθεί.

Το πανό αυτό είχε σχεδιάσει ο Χρήστος Παπανίκου και απεικονίζει τον Τίτορμο (από το σήμα του Παναιτωλικού) να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο και γεμάτο αίματα Άλκη Καμπανό.

Η δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση με στόχο να τιμήσει την στάση του Παναιτωλικού απέναντι στο όλο θέμα. Η ομάδα του Αγρινίου δέχθηκε με χαρά την συγκεκριμένη επιθυμία της δομής και θα φιλοξενήσει την αντιπροσωπεία της που θα έρθει στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναιτωλικού:

«Η Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!

Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδό μας και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!

Δείτε την ιστοσελίδα της Δομής Εις το Όνομα του Άλκη ΕΔΩ: https://www.inthenameofalkis.com/»


Πηγή