Παναθηναϊκός: Από το κακό στο χειρότερο

Θελκτικό ποδόσφαιρο περίμεναν φέτος οι οπαδοί του Τριφυλλιού και αντί για αυτό, βλέπουν την κατάρριψη του ενός αρνητικού ρεκόρ μετά το άλλο… Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο φλερτάρει με τις χειρότερες επιδόσεις της ιστορίας του, αλλά τις συγκεντρώνει όλες μαζί…

Μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη. Αυτό έχει συμβεί άλλη μία φορά στο παρελθόν, τη σεζόν 1988-89. Τουλάχιστον, τότε το Τριφύλλι είχε βελτιωθεί στην εξέλιξη της περιόδου και τερμάτισε στην τρίτη θέση έχοντας τεθεί από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ αφορά την παραγωγικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 4 γκολ σε 6 παιχνίδια, μία επίδοση που είχε επαναλάβει τη σεζόν 2017-2018. Βέβαια, τότε είχε σκοράρει σε κανονική ροή παιχνιδιού, ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αφού τα τρία γκολ από τα τέσσερα έχουν προέλθει από το σημείο του πέναλτι.

Φυσικά, σε ένα τόσο άσχημο τάιμινγκ, δεν θα μπορούσε να λείπει η τραγική ανασταλτική λειτουργία. Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί δέκα γκολ σε έξι παιχνίδια, κάτι που ουδέποτε έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν… Γιατί μέχρι τώρα, της αμύνης τα παιδιά δεν τα πάνε πολύ καλά.

 

to10.gr