Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει αντίδραση για τη διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει όλο το προηγούμενο διάστημα να μην ασχολείται με τη διαιτησία και να κρατάει χαμηλούς τόνους. Από την περσινή σεζόν υπήρχε η συγκεκριμένη στρατηγική γύρω από το θέμα, όμως φέτος και με δεδομένο πως ήδη οι «πράσινοι» έχουν αδικηθεί πολλές φορές ακόμα και με το VAR, σκοπεύουν να αλλάξουν στάση. Κάτι που έδειξαν από το βράδυ του Σαββάτου και την ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ακόμα και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πιθανό να αλλάξει στάση και να δώσει εντολές προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να προχωρήσουν σε κινήσεις αντίδρασης ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να απευθυνθούν σε FIFA/UEFA αλλά και στην ΚΕΔ ενημερώνοντας για τις προθέσεις τους και θα τονίσουν πως πλέον η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι έως τώρα η ομάδα που έχει αδικηθεί ακόμα και από το VAR με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με την Ξάνθη, που διαμορφώθηκε αποτέλεσμα από λάθος αποφάσεις.

to10.gr