Παναθηναϊκός: Κανένα ενδιαφέρον για Σιόβα

Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οποιοδήποτε ενδιαφέρον αναφορικά με την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα!

Οι φήμες που βγήκαν αναφορικά με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Σιόβα, έφεραν την κατηγορηματική διάψευση των Πράσινων. Το Τριφύλλι ενεπλάκη σε σενάρια που ήθελαν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει εμπλακεί στην υπόθεση του έμπειρου αμυντικού που κυκλοφορεί ελεύθερος. Αλλά ούτε καπνός υπάρχει, ούτε φυσικά φωτιά!

Άλλωστε ο Δημήτρης Σιόβας στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες κινήσεις που μάλλον… έκλεισαν οριστικά την όποια πόρτα μπορεί να υπήρχε προς τον Παναθηναϊκό. Κατά συνέπεια, δεν απασχόλησε τους Πράσινους, για τους οποίους το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφής ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν απ’ την ΠΑΕ «δεν υπάρχει κανένα θέμα Σιόβα, ο παίκτης δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό». Κάπως έτσι έβαλαν οριστικό τέλος στις όποιες φήμες αναπτύχθηκαν που τους ήθελαν να… καλοβλέπουν την περίπτωση του αμυντικού που αφήνει την καριέρα στην Ισπανία και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ