Αρχική Αθλητισμός Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς είναι υπεύθυνος για όλα – Αν δεν ξεκινήσει καλά...

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς είναι υπεύθυνος για όλα – Αν δεν ξεκινήσει καλά η σεζόν, όλα είναι ανοιχτά!

Απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδεατή η διοίκηση που έχει ο Παναθηναϊκός επί θητείας Γιάννη Αλαφούζου. Καμία αντίρρηση. Ωστόσο, αυτή η σεζόν ήταν από εκείνες που κάθε προπονητής θέλει να έχει σε μια ομάδα. Το απόλυτο κουμάντο.

Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» έκανε πράξη κάθε επιθυμία του. Κυρίως το να μην έχει ο Σέρβος τεχνικός κανέναν πάνω από το κεφάλι του. Δεν έχει. Είναι και ο απόλυτος άρχοντας στις μεταγραφές. Το μπάτζετ είναι πιο υψηλό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέκαθεν έκανε τις μεταγραφές με το πάσο του. Περίμενε τις τελευταίες μέρες για να κάνει τις καθοριστικές του κινήσεις. Εκεί όπου οι τιμές ήταν καλύτερες. Το αν θα του βγει σε καλό ή όχι, θα φανεί στο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, ένα σημαντικό γρανάζι τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι ο Λούντκβιστ. Στην καλύτερη να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα 26-27/8.

Ξεκάθαρα πάντως ο Γιοβάνοβιτς είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όλα στους «πράσινους». Για το ότι δεν έχουν γίνει ακόμα μεταγραφές, για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα φιλικά, για το ποιος μένει και ποιος αποχωρεί. Όλα δικά του. Αυτός το καρπούζι, αυτός και το μαχαίρι.

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και η αλήθεια είναι πως υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία στο διοικητικό στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Έχει γίνει σαφές από το πράσινο επικοινωνιακό λόμπι πως ο Παναθηναϊκός είναι έργο Γιοβάνοβιτς.

Αυτός θα πάρει όλο το credit, αλλά και όλο το «ανάθεμα» σε περίπτωση που δεν πάει καλά η σεζόν. Μόνο που ένα κακό ξεκίνημα δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις. Η υπομονή τελευταία εξαντλείται γρήγορα στο Κορωπί.

 


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ