Παναθηναϊκός: Στη Νιόν για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο Αλαφούζος

Την απόλυτη ανατροπή με την άρση της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις διοργανώσεις της UEFA, προσπαθεί να πετύχει ο Γιάννης Αλαφούζος! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νιόν της Ελβετίας και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν στους αξιωματούχους της UEFA τον εξορθολογισμό των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας και την προοπτική για την πλήρη εξυγίανση της. Ο Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ξανά από τη συνετή πολιτική, θα αποφύγει τις σπατάλες της προηγούμενης τριετίας και θα τηρήσει με προσήλωση το Financial Fair Play.


Η απόλυτη αλητεία: Στην εκπομπή του Θωμαΐδη λένε ότι «τα παίρνει ο Αρκούδης»

Οι παράγοντες του Financial Control Panel, με τους οποίους συνομίλησαν ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, άκουσαν με προσοχή τα «πράσινα» επιχειρήματα και θα αναψηλαφήσουν την υπόθεση. Υπό άλλες προϋποθέσεις, το ταξίδι του Αλαφούζου στη Νιόν θα ήταν χαμένος χρόνος, όμως οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί.

H UEFA διάκειται πιο ευνοϊκά απέναντι στα αιτήματα για άρση ποινών, αρκεί οι ομάδες να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της. Ο Παναθηναϊκός το έπραξε με το παραπάνω, βιώνοντας δύο χρόνια ακραίας λιτότητας. Τώρα, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την επαναφορά του στα προκριματικά του Europa League ένα χρόνο νωρίτερα…

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ