Παναθηναϊκός: «Ταβάνι» στα νέα συμβόλαια τα 350 χιλιάρικα – Καμία μείωση στους υψηλόμισθους

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει σε σκληρή οικονομική πολιτική, λόγω του κορωνοϊού και της οικονομικής ζημιάς που θα προκαλέσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι πράσινοι αναμένεται να αναθεωρήσουν αρκετά από τα πλάνα που είχαν το προηγούμενο διάστημα και η σκέψη για υπερβάσεις πήγε… περίπατο. Στα νέα συμβόλαια αναμένεται να μπει πλαφόν, το οποίο δε θα ξεπερνάει τα 350.000 ευρώ. Και στις προτάσεις που θα γίνουν για ανανεώσεις (όπως στον Ινσούα) και στις επόμενες μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα.

Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται διάφορα σχέδια προκειμένου να μην έρθει ένα νέο οικονομικό… κραχ, ανάλογο με εκείνο του 2017, με τη διαφορά πάντως πως τότε ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει ότι σταματάει τη χρηματοδότηση, κάτι που δε συμβαίνει τώρα. Αντίθετα, χρηματοδοτεί την ΠΑΕ και είναι σαφώς πιο ενεργός από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό, πάντως, που δεν πρόκειται να συμβεί είναι αναπροσαρμογές προς τα… κάτω στα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια. Υπάρχουν παίκτες που έχουν υπογράψει πάνω από το… ταβάνι της ομάδας, όπως ο Καρλίτος, ο Αγιούμπ και ο Κουρμπέλης. Όμως δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για να μειώσει η ΠΑΕ τα χρήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πλάνο, με τους παίκτες μάλιστα να έχουν λάβει διαβεβαιώσεις γι’ αυτό.

Σύντομα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσουν και κουβέντες για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς, μιας και το τωρινό φτάνει στο τέλος του, με τη NOVA να έχει τον πρώτο λόγο για ανανέωση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ