Παναθηναϊκός: Το αυξημένο μπάτζετ φαίνεται στα συμβόλαια

Είναι καταγεγραμμένη η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να αυξήσει το μπάτζετ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν, για να τον καταστήσει πιο ανταγωνιστικό. Εξυπακούεται ότι η αύξηση θα είναι ελεγχόμενη και δεν θα ξεφύγει. Τα οικονομικά επιτρέπουν ένα πιο ακριβό ρόστερ, αλλά ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να εγκρίνει τις αλόγιστες σπατάλες, έχοντας μάθει το μάθημα του από την εποχή του Αντρέα Στραματσόνι.

Η βούληση του Αλαφούζου να αυξήσει το μπάτζετ επιβεβαιώνεται από τα συμβόλαια που συνάπτει η ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν. Στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο Φραν Βέλεθ θα εισπράξει συνολικά κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για την τριετή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή, περίπου 350.000 ευρώ ετησίως…

Επιπροσθέτως, τρεις από τους ποδοσφαιριστές θα έχουν αποδοχές τη νέα σεζόν που προσεγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του τον Δεκέμβριο και τους νεοαποκτηθέντες Γιασίν Αγιούμπ και Καρλίτος.

Οι δύο παίκτες θα πάρουν λιγότερα χρήματα μέχρι τον Ιούνιο, όμως από τον Ιούλιο θα αμείβονται κανονικά. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες ανανεώσεις που έχουν τελειώσει ή που θα προκύψουν στη διάρκεια του καλοκαιριού και θα ανεβάσουν τα νούμερα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ