Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο


60 γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες

1 κ. σούπας μαγιονέζα light

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

1 ψωμάκι πανίνι (85γρ.) κομμένο στη μέση

1 φέτα (15γρ.) προσούτο

1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά

1/3φλ. baby ρόκα

λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πασπαλίστε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήστε τα ελαφρώς στο φούρνο.

Ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.

Απλώστε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.

Τοποθετήστε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.

Ψήστε για λίγο στην τοστιέρα και σερβίρετε.



Πηγή