ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» ο δανεισμός του Τέιλορ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ, όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Λούκας Τέιλορ, αλλά προχωράει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, που «κλείδωσε» και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι σε φάση αναδημιουργίας και προσπαθεί αυτό το διάστημα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, να δημιουργήσει από την αρχή μια νέα ομάδα.

Ο Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς έχει αναλάβει να χτίσει τη νέα Σαχτάρ και επιλέγει τον Λούκας Τέιλορ, τον οποίο γνωρίζει από το κοινό διάστημα των δυο τους στην Ντνίπρο απ’ όπου τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Μπότο έκανε τις διαπραγματεύσεις μ’ έναν σύλλογο που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς εκεί εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο Λούκας Τέιλορ ετοιμάζεται να επιστρέψει σ’ ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, όπως αυτό της Ουκρανίας, το οποίο γνωρίζει καλά από την προηγούμενη παρουσία του στην Ντνίπρο.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο τους. Κυρίως, αφορούν τις απολαβές του Βραζιλιάνου (αμείβεται με 300.000 ευρώ το χρόνο στον ΠΑΟΚ), αλλά τη ρήτρα που θα υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού, με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν την υποχρεωτική ρήτρα αν ο Τέιλορ πιάσει κάποια συγκεκριμένα νούμερα με την ουκρανική ομάδα.

gazzetta.gr


Πηγή