ΠΑΟΚ: «Ο Αυγενάκης έχει στα χέρια του τον φάκελο για το Καυτατζόγλειο»

Το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο αποκάλυψε η πρόεδρος της Επιτροπής του γηπέδου.

H Καλυψώ Γούλα, πρόεδρος της Επιτροπής του Καυταντζογλείου Σταδίου τόνισε σε δηλώσεις της πως ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει στα χέρια του τον φάκελο του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κάνουν μια μελέτη και να λάβουν κάποιες διευκρινίσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως τόνισε η κα Γούλα στο Metropolis 95,5.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως η καθυστέρηση, που παρατηρείται δεν οφείλεται στην πλευρά του Σταδίου. «Έχει ξεκινήσει η κουβέντα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά.

Έχουμε επικαιροποιήσει κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να γίνει το γήπεδο και να μπορεί να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, τα παραπάνω έχουν προωθηθεί στον υφυπουργό και πλέον χρειάζεται οικονομοτεχνική μελέτη.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ που είναι εκείνος, ο οποίος πρέπει να κάνει τη συγκεκριμένη μελέτη, την προχωρά ζητώντας διευκρινίσεις. Αυτό το εγχείρημα γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Καλυψώ Γούλα, τέλος τόνισε πως: «Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι από τότε που ξεκινήσαμε, τρέχουμε πολύ για να ολοκληρωθεί σύντομα. Τρέχουμε και προσπαθούμε να γίνει όσο πιο γρήγορα. Δεν κολλήσαμε, απλά είναι η αναγκαία διαδικασία. Το ξέρει και η ΓΓΑ και ο ΠΑΟΚ ότι πρέπει να δοθούν οι εξηγήσεις».

Αυτόν επέλεξε ο Σαββίδης για τη Νέα Τούμπα!


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ