ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στη μάχη σήμερα, όλοι μαζί στη μάχη μέχρι τέλους»

Την στήριξη των φιλάθλων της ζήτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το αποψινό ντέρμπι με τον Άρη, το οποίο θα κρίνει πολλά όσον αφορά την παραμονή των δυο συλλόγων της Θεσσαλονίκης στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:


Super 3 σε Γιώργο Σαββίδη: «Κοντούλη δισεκατομμυριούχε, αγενή και ασεβή…»

Ξεκινάμε το 2020 με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μπαίνουμε στη νέα χρονιά με πάθος και αποφασιστικότητα για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και θα το κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Σας περιμένουμε όλους σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, στο σπίτι μας. Η ομάδα μας χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για να κάνει το πρώτο βήμα. Την χρειάζεται και σήμερα, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο σπίτι μας.

Για αυτό και καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα κατακλύσουν σήμερα το γήπεδο μας, να είναι δίπλα στην ομάδα απλά και μόνο με τη φωνή τους. Είναι αρκετό! Όλοι το γνωρίζουν αυτό!

Πρέπει να μείνουμε μακριά από συμπεριφορές που μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα. Δεν απαντάμε σε πιθανές προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ!

Δίνουμε ώθηση στην προσπάθεια των παικτών και προπονητών μας και ταυτόχρονα προστατεύουμε το γήπεδο.

Σήμερα έχουμε μια μάχη την οποία θα κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί. Και σε αυτό το αγώνα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ως το τέλος!

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ