Παπαϊωάνου: «Ομάδες που υποβιβάστηκαν, μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη ραγδαία άνοδο της Λαμίας από τις μικρότερες εθνικές κατηγορίες μέχρι και τη Superleague, και την εκπληκτική περσινή πορεία του συλλόγου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Real News, ένα πρόβλημα υγείας σε συνδυασμό με το αλαλούμ που υπάρχει στα χρήματα από τα τηλεοπτικά συμβόλαια τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την ομάδα το συντομότερο δυνατόν.

Κάπου εκεί στα άκρως ενδιαφέροντα λεγόμενά του «έριξε» και την είδηση πως υπήρξαν αρκετές κρούσεις από ομάδες που υποβιβάστηκαν, για να πάρουν το ΑΦΜ της Λαμίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου:

«Απογοητεύτηκα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και, ναι, η επιλογή μου να φύγω είναι οριστική και αμετάκλητη. Η αδικία με τα τηλεοπτικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο έτσι κι αλλιώς θα αποχωρούσα, υπάρχει κι ένα πρόβλημα υγείας που πρέπει να φροντίσω και το οποίο μου απαγορεύει να μην είμαι ήρεμος.

Όμως παραμένω εγγυητής της τάξης και της ομαλότητας στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και πρόθεσή μου είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχει βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας περισσότεροι από ένας σύλλογοι που έχουν πέσει κατηγορία, αλλά κατηγορηματικά σας λέω πως δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια καθαρή και βιώσιμη λύση.

Ένας επιχειρηματίας, εύρωστος οικονομικά, που θα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να διατηρήσει υγιή και ανταγωνιστική την ομάδα. Αυτόν αναζητώ και θέλω να πιστεύω πως μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει προκύψει.

Το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο οφείλεται στην πρόταση για μείωση του συμβολαίου και παράλληλα μείωση του μπάτζετ. Συνεχίζουμε με τον Σωτήρη Αντωνίου, ένα νέο παιδί που έχει όλα τα εφόδια να δημιουργήσει έργο.

Ο δικός μου ρόλος στο εξής θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός, ενώ, όσο είμαι καλά και γερός, η χορηγία στην φανέλα θα είναι δική μου. Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου που δε θα πάψει, ακόμη κι αν έρθει νέος ιδιοκτήτης.

Την αγαπώ τη Λαμία, της έχω δώσει πολλά από τον εαυτό μου και εννοείται ότι βασικό μου μέλημα είναι να διασφαλίσω το σήμερα και, κυρίως, το αύριο της ομάδας».

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ