Παρί Σεν Ζερμέν: Νέο συμβόλαιο ο Εμπαπέ – Διαψεύδει η μητέρα του

Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Το διαψεύδει η μητέρα του παίκτη.

Βόμβα! Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πολύ κοντά στην ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν για συμβόλαιο 2+1 χρόνων ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο σίριαλ.

Για μήνες τώρα γράφονταν πάρα πολλά. Η Ρεάλ Μαδρίτης το πάλεψε, έκανε την πρότασή της, έφτασε να είναι φαβορί, αλλά τελικά μάλλον θα μείνει με την όρεξη. Μπορεί οι Ισπανοί να απέκλεισαν από το Champions League τους Παριζιάνους, αλλά οι τελευταίοι φαίνεται πως βρήκαν τρόπο να κρατήσουν τον καλύτερο παίκτη τους.

Τα νούμερα που έχουν βγει στη δημοσιότητα ζαλίζουν. Γίνεται λόγος για απολαβές της τάξης των 50.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο Εμπαπέ θα πάρει και 100.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής σύμφωνα με τη «Le Parisien».

Άμεση ήταν η αντίδραση, όμως, της μητέρας του ποδοσφαιριστή. Η Φάιζα Λαμάρι διέψευσε το προαναφερθέν δημοσίευμα λέγοντας πως «οι συζητήσεις για το μέλλον του Κιλιάν έχουν προχωρήσει σε μία ατμόσφαιρα ηρεμίας προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή σεβόμενος όλες τις πλευρές».

Ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν επισήμως επιβεβαιώνει τη συμφωνία, αλλά αυτό από μόνο του μπορεί να μη λέει κάτι. Ενδεχομένως να υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν. Για παράδειγμα ο Εμπαπέ ζητάει εκτός από τα χρήματα που θα παίρνει, να έχει και άλλες εγγυήσεις, όπως τα έσοδα από τα εμπορικά του δικαιώματα όπως έχει κάνει και ο Λιονέλ Μέσι.


Πηγή