Πασχαλάκης: «Κάτι αλλάζει στην Εθνική, παίζω και για τον Φαν’τ Σιπ»

Ο Ολλανδός Ομοσπονδιακός, μετά τον τραυματισμό του Μπάρκα, επέλεξε τον Πασχαλάκη όχι μόνο για να κλείσει η τριάδα των γκολκίπερ της Γαλανόλευκης, αλλά του έδωσε και γάντια βασικού παρά το γεγονός πως δεν βρίσκονταν σε καλή φόρμα τελευταία, έχοντας χάσει τη θέση του στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας κίπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Φαν’τ Σιπ, το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική αλλά και τον ανταγωνισμό και τις σχέσεις που έχει με τους άλλους Έλληνες τερματοφύλακες.

Αναλυτικά όσα είπε στη ΝOVA ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

Για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική: «Υπάρχει ικανοποίηση σε πολύ μεγάλο βαθμό, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι αλλάζει κάτι στην Εθνική, αρχίζει και βγαίνει σιγά – σιγά η δουλειά του προπονητή και θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την αμφιλεγόμενη κατά πολλούς, επιλογή του προπονητή να τον χρησιμοποιήσει: «Είναι τιμητικό, είμαι ένας άνθρωπος που παίζει και για τον προπονητή του, είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Θέλω να του δίνω να καταλάβει σε κάθε παιχνίδι ότι έπραξε πάρα πολύ σωστά και πραγματικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, αν και δεν ήμουν στις κλήσεις. Δεν τα κοιτάω αυτά, κοιτάω μόνο μπροστά.

Σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι τερματοφύλακες αξίζουν να είναι στην Εθνική, γι’ αυτό σκέφτομαι μόνο θετικά, να παίρνω την ευκαιρία που μου δίνεται, να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση. Για το παιχνίδι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, άσχετα απ’ ότι γράφεται κυρίως στη Θεσσαλονίκη είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, στο διάστημα που είμαι στην Εθνική ήμουν πάρα πολύ καλά και συνεχίζουμε».

Για τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στη θέση του γκολκίπερ: «Ο ανταγωνισμός μου αρέσει πάρα πολύ, με κάνει καλύτερο. Με τον Οδυσσέα είμαστε πάρα πολύ φίλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό, κάναμε και διακοπές μαζί. Τον Διούδη τον έμαθα τώρα, είναι όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες, όπως και ο Βασίλης στον οποίον θέλω να πω περαστικά.

Είμαστε ένα πολύ ωραίο παρεάκι, όλοι με τον ίδιο στόχο, να καταφέρουμε πολλά πράγματα με την Εθνική, να την πάμε πολύ ψηλά γιατί έχει πέσει κάπως τα τελευταία χρόνια. Ο Οδυσσέας με στήριξε πολύ, έπαιζα με τα γάντια του γιατί έχουμε την ίδια εταιρία. Είμαστε κολλητοί σε αυτό το κομμάτι, δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου, είμαστε ένα και χαίρομαι πολύ που καταφέρνει πολλά πράγματα με την ομάδα του».

Γράψτε το σχόλιο σας…

to10.gr