Πεντανόστιμη μακαρονάδα με πένες, καπνιστή γαλοπούλα και δεντρολίβανο

Υλικά

1 συσκευασία πένες

1 μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

200γρ. Γαλοπούλα κομμένη σε κύβους

1φλ. Μπύρα

1κ.γλ. Δεντρολίβανο

1φλ. Τυρί της αρεσκείας σας, τριμμένο

1/2φλ. Ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρετε σε ελαιόλαδο τα κομμάτια μελιτζάνας μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, προσθέστε τη γαλοπούλα, το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρετε για 2 λεπτά ακόμα. Σβήστε με μπύρα, ρίξτε τα μυρωδικά σας και αφήστε να μαγειρευτεί η σάλτσα σας, μέχρι να απορροφηθούν τα μισά υγρά. Ταυτόχρονα, βράστε τις πένες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και όταν είναι όλα έτοιμα, σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο.

Θερμίδες: 300

Πηγή

Πηγή