Περίεργη… πτώση για παλαίμαχο στην Αγγλία

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη στον παλαίμαχο μέσο της Κάρντιφ και της Άστον Βίλα, Πίτερ Γουίτινγχαμ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι σε παμπ της πόλης Μπάρι στην Ουαλία και οι αρχές χαρακτηρίζουν ύποπτες τις συνθήκες της πτώσης του.

«Γύρω στις 10μ.μ., η Αστυνομία δέχτηκε μία κλήση για ένα συμβάν. Ένας 35χρονος άντρας από το Πέναρθ υπέφερε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παραμένει νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και φαίνεται πως η πτώση οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Ωστόσο, οι έρευνες θα συνεχιστούν» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πάντως, τα τοπικά μεταδίδουν πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους ότι υπάρχουν υπόνοιες για εσκεμμένη ενέργεια. Όμως, επειδή ο Γουίτινγχαμ δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, ούτε και υπάρχουν άλλες μαρτυρίες, η διερεύνηση θα περάσει από αρκετά στάδια.

Η Κάρντιφ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του παλαίμαχου παίκτης, γράφοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική κοινότητα για τα μηνύματα υποστήριξης στον Πίτερ και την οικογένεια του. Οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους και σας ζητήσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τους αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ