Περικοπές σε Racing Point και Williams λόγω κορωνοϊού

Δύο ομάδες της Φόρμουλα 1, η Racing Point και η Williams, έθεσαν σε αναστολή έναν ορισμένο αριθμό υπαλλήλων τους, προκειμένου να μειώσουν τις δαπάνες τους.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020 δεν ξεκίνησε ακόμη κι αυτό έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στο σιρκουί, με αποτέλεσμα οι δύο βρετανικές ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της McLaren, η οποία είχε προβεί σε περικοπές από την περασμένη εβδομάδα.

Η Williams δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην οποία πληροφορεί ότι «ένας αριθμός εργαζομένων» θα τεθεί σε αναγκαστική άδεια μέχρι το τέλος Μαΐου, «ως μέρος ευρύτερων μέτρων περικοπής κόστους», ενώ οι πιλότοι Τζορτζ Ράσελ και Νίκολας Λατίφι, όπως και οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, υπέστησαν μείωση αποδοχών κατά 20%, από τον Απρίλιο.

Η Racing Point δήλωσε ότι «κάποια μέλη του προσωπικού τέθηκαν προσωρινά σε αναστολή εργασίας» και πως οι πιλότοι Σέρχιο Πέρες και Λανς Στρολ, γιος του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της ομάδας Λόρενς Στρολ, «υπέστησαν εθελοντική μείωση των μισθών», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το ποσό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ