Περιστέρι: «Ο κόσμος μας είναι η δύναμη για να φτάσουμε ψηλά»

Το Περιστέρι πάλεψε απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας με φόντο τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας μάλιστα και τον κόσμο του στο πλευρό του, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Παράλληλα, το Περιστέρι ευχαρίστησε τους «Φενταγίν» για την παρουσία τους και τόνισε πως αυτός ο σύλλογος είναι για τα δύσκολα.


Ολυμπιακός: «Αν έρθει ο Γιαννακόπουλος δεν εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Αξίζει τα πάντα αυτός ο κόσμος.

Ο κόσμος αυτός, που ακολούθησε την ομάδα στην Πάτρα και τη στήριξε με τη φωνή του στο γήπεδο, που έκανε το «Τόφαλος» να θυμίζει «Ανδρέας Παπανδρέου», αυτός ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Περιστερίου.

Ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα του ημιτελικού, αυτό που χαλυβδώνει τη θέληση όλων στην ΚΑΕ και στην ομάδα είναι το μήνυμα που πέρασαν οι Φενταγίν και πολλοί άλλοι Περιστεριώτες, οι οποίοι σε μια δύσκολη ημέρα και ώρα έκαναν την Πάτρα Περιστέρι: Ότι προσπαθούμε, κοπιάζουμε, ιδρώνουμε για το Περιστέρι, στα δύσκολα. Γιατί ο Σύλλογος αυτός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Η συγκινητική παρουσία του κόσμου μας στην Πάτρα ενισχύει την απόφαση όλων μας στην ΚΑΕ -παικτών, προπονητών, προσωπικού, στελεχών, διοίκησης- να εντείνουμε την προσπάθεια και να δώσουμε τα πάντα, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να αξιοποιήσει στο μέγιστο ο Σύλλογος την τεράστια δυναμική του».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ