Πέτρος Φιλιππίδης: Κρατούμενος στη ΓΑΔΑ – Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια, η οποία διενεργεί την έρευνα, ενώ απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

O ίδιος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, όμως, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα. Μάλιστα, είπε ότι όλα ήταν στη «φαντασία» των γυναικών που τον κατήγγειλαν, σύμφωνα με το Open.

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων» φέρεται να ανέφερε στο υπόμνημά που κατέθεσε στο πλαίσιο των εξηγήσεων που έδωσε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κρατούμενος στο 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι αύριο θα μάθει σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί. Το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης, στις οποίες κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο βιασμός που αποδίδεται στον καλλιτέχνη από τη συνάδελφο του φέρεται να έχει τελεστεί το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Στις δύο καταγγελίες που αφορούν απόπειρα βιασμού, ο ηθοποιός φέρεται να εμφανίζει παρόμοια τακτική έναντι των δύο συναδέλφων του, οι οποίες αναφέρουν πως όταν παρά τη βία που τους άσκησε δεν πέτυχε τον στόχο του, εμφανίζεται να τις απειλούσε με επαγγελματικό αποκλεισμό τους.

Με πληροφορίες και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ