Πινγκ Πονγκ: Αναβολή και στο διεθνές προπονητικό καμπ U13 του Μαΐου, όπου είχε προσκληθεί η Γκαϊντατζή

Όπως αναμενόταν, η E.T.T.U. αποφάσισε ν’ αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις της στο κομμάτι της Ανάπτυξης μέχρι το τέλος του Μαΐου. Δύο καμπ προετοιμασίας και ένα προπονητικό σεμινάριο. Είναι μία συνέχεια στην πρόσφατη απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) και της E.T.T.U. να δώσουν αναβολή σε όλα τα γεγονότα μέχρι τις 30 Απριλίου. Ανάμεσα στα αναβληθέντα events ανάπτυξης, είναι και το 2ο στην τρέχουσα περίοδο προπονητικό καμπ επιλέκτων για αθλητές κι αθλήτριες έως 13 ετών, στο οποίο είναι προσκεκλημένη η Λεμονιά Γκαϊντατζή. Είχε προκηρυχθεί για το χρονικό διάστημα από τις 4 έως τις 9 Μαΐου στο Σβέτι Μαρτίν της Κροατίας και η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων είναι πρώτη στον πίνακα των οκτώ κοριτσιών, που προσκλήθηκαν από διάφορα μέρη του κόσμου.

Ειδικότερα αναβλήθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες, οι οποίες είχαν κανονιστεί για τον Μάιο:

– To E.T.T.UEurotalents Development Camp Under 13 II, που είχε ανακοινωθεί για την Κροατία

– Το E.T.T.UEurotalents Development Camp Under 17 I, που είχε κανονιστεί για την Πολωνία

– Το E.T.T.UWomen Coaches Seminar 2020, στη Σλοβακία, που επίσης είχε προγραμματιστεί

Για το καμπ στην Κροατία μόνο, να προσθέσουμε ότι η Γκαϊντατζή έχει το δικαίωμα συμμετοχής (αν και όποτε γίνει μέσα στη χρονιά) ως μέλος της διεθνούς ομάδας επιλέκτων U13 με την επωνυμία Gen Hopes Squad 2019. Με αυτή την εξέλιξη η πρωταθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας είχε εξασφαλίσει την παρουσία της σε δύο κορυφαία προπονητικά καμπ της I.T.T.F., το ένα έγινε τον Δεκέμβριο στην πόλη Νίγκμπο της Κίνας (όπου είχε βρεθεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωνσταντίνο Κωστόπουλο) και το δεύτερο ήταν αυτό στο Σβέτι Μαρτίν. Σύμφωνα με το πλάνο μέσα από τα συγκεκριμένα High Performance Training Camp επιλέγονται αργότερα τα παιδιά για τη hope team U13 της I.T.T.F..

«Φυσικά, παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και ελπίζουμε και επιθυμούμε να βρούμε ημερομηνίες γι’ αυτά τα γεγονότα αργότερα μέσα στο έτος, εάν και πότε η κατάσταση επανέλθει στο φυσιολογικό. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις τακτικές ανακοινώσεις της I.T.T.F. και της E.T.T.U. στους δικτυακούς τόπους και μείνετε όλοι ασφαλείς», συμπληρώνει η ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος μάλιστα στο τέλος έχει την ευχή «όλα θα πάνε καλά» στα ιταλικά για ευνόητους λόγους…

Στο μεταξύ, η δραματική κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 οδήγησε I.T.T.F. και διοργανωτές στην απόφαση ν’ αναστείλουν κι άλλα επαμειβόμενα τουρνουά από τη σειρά των World Tour. Είναι εκείνα του Χονγκ Κονγκ και της Κίνας, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον Μάιο. Το World Tour Hong Kong Open ήταν προγραμματισμένο να γίνει από τις 5 μέχρι τις 10/5 στην πρωτεύουσα της χώρας και το World Tour Platinum China Open από τις 12 έως τις 17 του ίδιου μήνα στη Σενζέν.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ