Πήραν και δεύτερο e-mail οι διαιτητές, αποφασίζουν μέχρι τις 14:00 για την αποχή

Και δεύτερο e-mail έλαβαν την Πρωτοχρονιά οι 76 διαιτητές και βοηθοί της Super League από το άτυπο όργανό τους και καλούνται μέχρι τις 14:00 να αποφασίσουν αν θα εμμείνουν στην απόφασή τους για αποχή ή όχι.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές έχουν δηλώσει μαζικό κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου και στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία της Super League και της ΕΠΟ δέχτηκαν πιέσεις για να κάνουν πίσω. Όπως αναφέρεται μάλιστα στο e-mail οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική τους απόφαση.


Ο Τάσος Κάκος και το σάπιο σύστημα της διαιτησίας

Αναλυτικά:

«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας email σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα.

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76).

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις.

Επίσης , όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση.

Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα;

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email..

Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ