«Πιθανόν να πάει στην ΑΕΚ του χρόνου ο Βίνα»

Ρουμανικά Μέσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως η ΑΕΚ πιθανότατα θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Ιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Σήμερα (12/9), ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα, Νάρσις Ραντουτσάν, άφησε τα πάντα ανοιχτά με τοποθέτησή του στη ρουμανική τηλεόραση και είπε πως ο Βίνα πιθανώς θα πάει στην ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραντουτσάν ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω αν θα πάει στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες αυτή τη σεζόν. Πιθανόν να πάει το επόμενο καλοκαίρι».

Βέβαια, ο Ραντουτσάν ανέφερε πως τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών στην Στεάουα τον έχει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Τζίτζι Μπεκάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία του Βίνα σύμφωνα με το γνωστό σάιτ, transfermarkt, βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της Ρόμα και στη Βιιτορούλ, πριν πάει στη Στεάουα.

0 24χρονος μέσος αγωνίζεται στη θέση που είναι και ο Μάνταλος, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης με επιτυχία.

to10.gr

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ