Πίτσα με βάση από ψωμί με πεπερόνι και μοτσαρέλα


    8 φέτες σκορδόψωμο

4 κ. σ. σάλτσα ντομάτας

1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα

16 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.

Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).

Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.

Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.



Πηγή