Πολ: «Έπρεπε να κάνουμε το ματς… σκυλομαχία»

Ηταν και αυτός όταν χρειάστηκε ο Ολυμπιακός. Ο Μπράντον Πολ μετά από καιρό πραγματοποίησε μία εμφάνιση αντάξια του ταλέντου του και βοήθησε τους Πειραιώτες για την μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός δήλωσε μετά το ματς: «Ξέραμε ότι είχαμε απουσίες από βασικούς παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό σταφ γιατί μας βοήθησαν να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και από την αρχή μας είπε να βγούμε να παλέψουμε και να δώσουμε τη μάχη μας. Αυτό έγινε απόψε.


Δέκα βράδια μετά την ΕΕΑ και όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του.

Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και ήταν αδύνατο να τα σταματήσουμε όλα. Έπρεπε να κερδίσουμε τις 50-50 μπάλες πάνω στο παρκέ. Ο Παπανικολάου έκανε τρομερή δουλειά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήμασταν λίγοι αλλά καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να κάνουμε το παιχνίδι… σκυλομαχία.

Είναι αυτό που δείχνει η φετινή Euroleague. Κάθε ομάδα μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάθε φορά πρέπει να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να έχουμε το μυαλό μας.

Εστιάσαμε πλήρως στο παιχνίδι. Δεν θέλαμε να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοι. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνει ο καθένας μας και να προχωρήσουμε σε αυτά»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ