Πότε πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας

Η διαίσθησή μας δεν ψεύδεται ποτέ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το εξηγήσει κανείς λογικά κι ακριβώς εκεί βρίσκεται, ίσως, κι η μαγεία της δύναμής της. Γνωρίζεις τι είναι σωστό ή λάθος, χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απλώς το γνωρίζεις.

Πότε όμως πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας;

Όταν το πας σοβαρά με κάποιον

Φρεσκοπαντρεμένες που είχαν αρνητική ενστικτώδη αντίδραση στη φωτογραφία του φίλου τους ήταν πιο πιθανό να είναι δυστυχισμένες μέσα στο γάμο τους 4 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με έρευνα στην επιθεώρηση Science.

Πριν πάρεις μια μεγάλη απόφαση, όπως η συγκατοίκηση μαζί του, η Judith Orloff, M.D., συγγραφέας του Intuitive Healing, προτείνει να σκεφτείς αν όντως νιώθεις καλά με αυτό.

Όταν αναρωτιέσαι αν ψεύδεται

Το ένστικτό σου είναι πολύ πιο αξιόπιστη ένδειξη από το να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος, λένε ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Έτσι, αν η πρώτη σου αντίδραση είναι να πιστέψεις τη δικαιολογία του συνεργάτη σου ότι είχε πονοκέφαλο και γι’ αυτό καθυστέρησε στο κοινό σας project, κάνε το – ακόμη κι αν δείχνει κάπως αμήχανος.

Όταν εντοπίζεις ένα θέμα υγείας

Ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, έτσι αν νιώθεις πως κάτι τρέχει, μην αφήσεις το γιατρό να σε πείσει για το αντίθετο.


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ