Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας: «Είναι αδύνατο να τελειώσει η σεζόν στις 30 Ιουνίου»

Πολύ δύσκολο έως απίθανο, θεωρεί το σενάριο ολοκλήρωσης των γαλλικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Γαλλίας έως την 30η Ιουνίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέ Λε Γκραέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. 26/03) στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, επανέλαβε προς όλους πως κανείς δεν μπορεί να «επιβάλλει» αυτή τη στιγμή, αυτά που θέλει στο καλεντάρι. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διοργανώσεις και πάλι, πριν μας δώσει το «πράσινο φως» το κράτος».

Για τον Γκραέ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: «Δεν έχουν όλοι πάντα την ίδια γνώμη. Σήμερα, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πάρουμε μία απόφαση του τύπου «θα ξεκινήσουμε σε αυτή την ημερομηνία και θα τελειώσουμε στο τέλος… Ιουλίου». Αυτό το ευχόμαστε όλοι μας βεβαίως, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο τη στιγμή που μιλάμε. Και οποιαδήποτε πρόβλεψη δεν έχει λογική».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν διάφορα σενάρια «επιστροφής». Για μερικούς θα είναι εφικτό στις 15 Μαΐου, για άλλους την 1η Ιουνίου, για άλλους στις 15 Ιουνίου. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως δεν θα επαναρχίσουν καθόλου τα πρωταθλήματα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι λες και πάνω απ’ όλα να ακούς το κράτος. Ο στόχος είναι να «επιστρέψουμε» το συντομότερο δυνατόν, αλλά χωρίς

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ