Προμηθέας: Χωρίς απουσίες απέναντι στο Περιστέρι

Έτοιμος για τον ημιτελικό με το Περιστέρι είναι ο Προμηθέας Πάτρας, με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι Πατρινοί μετά από καιρό έχει πανστρατιά για την αναμέτρηση στο «Δημήτρης Τόφαλος» και θα πρέπει να διαλέξει την τελική δωδεκάδα από τους:Μπελ, Χολ, Μπαμπ, Λίποβι, Καφέζα, Αγραβάνη, Μαυροκεφαλίδη, Κολιό, Κασελάκη, Κουρουπάκη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Φίλερ, Τζόουνς, Μαντζούκα και Μπαζίνα.


Σουντανί: Τα παιχνίδια της μοίρας και η δύναμη της ψυχής

Η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας της και για τον τρόπο που μπορεί ο κόσμος της να προμηθευτεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αναλυτικά: «Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης την Τρίτη 11/2 09:00-18:00 και την Τετάρτη 12/2 09:00-14:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ