Προσλήψεις 500 διανομέων στο efood

Το efood, θέλοντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης που δέχεται ισχυρό πλήγμα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αναζητά 500 νέους διανομείς. Οι νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν την υπηρεσία “delivered by efood”, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα να κάνουν delivery μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα.

Στόχος της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα από 1.000 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα επιλέγουν την υπηρεσία delivered by efood για να παραδώσουν τα προϊόντα τους στην πόρτα των καταναλωτών ενώ με τη δυναμική ανάπτυξη του στόλου ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις έχουν εύκολη πρόσβαση στο online delivery χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής.

Η αναζήτηση διανομέων έχει ξεκινήσει και μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τις θέσεις εργασίας εδώ.


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ, EFOOD


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ