Πρωτοβουλία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Πρωτοβουλία υποστήριξης των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές, αναλαμβάνει ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καλώντας πολίτες και φορείς της πόλης «να δώσουν από το απόθεμα ψυχής τους, είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας».

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης (ρουχισμός, τρόφιμα, φάρμακα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής) πραγματοποιείται στο ισόγειο του κτιρίου του δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18), από σήμερα έως και την Κυριακή, κατά τις ώρες 8 π.μ. – 10 μ.μ..

Στο μεταξύ, μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης του καταφυγίου ζώων Καλάμου με 190 ζώα (150 σκυλιά και 40 γάτες) πραγματοποιήθηκε υπό τον πλήρη συντονισμό του δήμου. Με την ενημέρωση για την ανάγκη προσωρινής φιλοξενίας των ζώων, λόγω κινδύνου από τη φωτιά, η δημοτική αρχή αμέσως κινητοποιήθηκε και δρομολόγησε τη μεταφορά τους από το Καταφύγιο του Καλάμου, σε διαμορφωμένο χώρο με ειδικά συρματομπλέγματα και χωρίσματα στη Β’ Πλαζ Βούλας.

Σε συντονισμό με φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες, οργανώθηκε η προμήθεια των αναγκαίων ειδών για τη σίτιση τους ενώ ο δήμος καλεί οργανώσεις και πολίτες, να προσφέρουν μπολ για νερό και φαγητό, περιλαίμια, οδηγούς, σαμαράκια (κυρίως για μεγάλα σκυλιά), κλουβιά και μπουκάλια νερού.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ