Πρόβλημα με Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

Θέμα με τον Ζαμπά προέκυψε στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη. Τις επόμενες μέρες θα φανεί από την πορεία της κατάστασής του το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά του, ο Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποκατάστασής του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Την Παρασκευή (13/11), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Η ενημέρωση:

Η προπόνηση της Πέμπτης (12.11) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε πρόγραμμα συναρμογής, παιχνίδι passing game και δίτερμα με συγκεκριμένους τακτικούς στόχους κι οδηγίες. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν ανάλογα με τις θέσεις τους κι έκαναν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Ενέα Μιχάι βρίσκεται στην Ιταλία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποκατάστασής του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Λέο Ζαμπά εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατό του και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία.

Την Παρασκευή (13.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.

To άρθρο Πρόβλημα με Ζαμπά στον ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ