Πυρά Κικίλια σε ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΘΕΑ: “Πήγαν να καπελώσουν το ΚΕΘΕΑ με την Ξένη Δημητρίου”

Οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ΚΕΘΕΑ, εξαπέλυσε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας.

Πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές του των προηγούμενων χρόνων στη Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπρομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΙ:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να καπελώσει τους εργαζόμενους του Κέντρου βάζοντας μοναδική υποψήφια στις εκλογές του ΚΕΘΕΑ την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Είναι αυτή που πήγε να αποφυλακίσει τον εγκληματία Κουφοντίνα, που καθυστέρησε το πόρισμα για το Μάτι για κομματικούς λόγους και εργαλειοποίησε τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis. Αυτή θέλαν εν κρυπτώ να διορίσουν στο Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ για το πολιτικοποιήσουν”, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για κομματικοκρατία στο ΚΕΘΕΑ, καθώς, όπως είπε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο τιμόνι της Διοίκησης εναλλάσσονταν πρόσωπα της εμπιστοσύνης του και ανέφερε τον Γεράσιμο Νοταρά και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παρασκευόπουλο “Αυτός που έβγαλε από τη φυλακή όλους τους εγκληματίες. Νόμιζαν ότι το υπουργείο Υγείας δεν θα υπερασπιστεί το έργο του ΚΕΘΕΑ”

Β. Κικίλιας: “Είμαι ο θεματοφύλακας του δημόσιου χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ”

Ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε ότι κανένας εργαζόμενος του ΚΕΘΕΑ δεν θα χάσει τη δουλειά του, τόνισε ότι δεσμεύεται να γίνει συζήτηση για να εξασφαλιστεί το αυτοδιοίκητο, αν και έχει διορίσει Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο όπως είπε, θα ελέγξει τα οικονομικά του ΚΕΘΕΑ.

“Είμαι ο θεματοφύλακας του δημόσιου χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ. Διατηρώ τον γενικό διευθυντή, τους εργαζόμενους, το αυτοδιοίκητο των δομών. Αξίζει να μάθει η κοινωνία τι συμβαίνει στο ΚΕΘΕΑ. Έχω ευαισθησία στα παιδιά που προσπαθούν να απεξαρτηθούν και η Νέα Δημοκρατία θα φροντίσει αυτήν την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα”


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ