Πυρκαγιές: 98 τα νέα «ανοιχτά» μέτωπα

Ανεξέλεγκτα μαίνονται πολλά από τα μέτωπα των πυρκαγιών στη χώρα, με τον αριθμό αυτή την ώρα να φτάνει στον αριθμό των 98. Οι αρχές παλεύουν ώρα με την ώρα προκειμένου να μην επεκτείνονται οι πυρκαγιές, όμως η πιθανότητα των εμπρησμών δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Αυτή την ώρα έχουν γίνει τρεις συλλήψεις υπόπτων, η δράση των οποίων φωτογραφίζει εμπρησμό. Στη Βαρυμπόμπη προσήχθη πολίτης ο οποίος ενώ συμμετείχε με εθελοντές στις προσπάθειες κατάσβεσης, ανά διαστήματα εξαφανιζόταν και όταν επέστρεφε εμφανιζόταν νέο μέτωπο.

Προσήχθη από την αστυνομία και αφού οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία. Στην Καλαμάτα και την Φωκίδα η συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων προκάλεσε αμφιβολίες στις αρχές που δεν άφησε το χρόνο να περάσει και συνέχισαν με τις συλλήψεις τους

Στην κυβέρνηση δεν θέλουν αν τοποθετηθούν συνολικά για εμπρησμούς, κάνοντας αναφορά για οργανωμένο σχέδιο, παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να αποκλειστεί απολύτως τίποτα. Τα κυβερνητικά στελέχη λειτουργούν προσεκτικά και θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε μορφής αποκάλυψη μόνο αν τα δεδομένα την επιβεβαιώνουν.

vradini.gr


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ