Ρεάλ Μαδρίτης: Εμφανίστηκε ο πρώτος αντίπαλος του Πέρεθ

Το επόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκλογές για τη νέα διοίκηση και ο νυν πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για την επανεκλογή του. Ωστόσο, ο προεδρικός θώκος της «Βασίλισσας» δελεάζει πολλούς και ήδη εκδηλώθηκε ο πρώτος ανθυποψήφιος.

Ο Ισπανός πλοιοκτήτης Βιθέντε Μπολούντα, ο οποίος ασχολείται χρόνια με τα διοικητικά Ρεάλ και έχει διατελέσει υπηρεσιακός πρόεδρος στο παρελθόν, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του. Ο Μπολούντα τόνισε ότι θα συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο με μεγάλες προσωπικότητες του Συλλόγου, ενώ θα παράσχει τις αναγκαίες οικονομικές εγγυήσεις για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.


Η προσπάθεια του Μαρτίνς και των παικτών του θα παραμείνει έντονη, παρά τα «όργια» της… εξυγίανσης.

Ο Μπολούντα έχει την έδρα των ναυτιλιακών επιχειρήσεων του στη Βαλένθια και τελεί πρόεδρος του εφοπλιστικού συνδέσμου της πόλης. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές στον κόσμο και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πάντως, σε μία σπάνια επίδειξη αλτρουισμού, ο Μπολούντα εγκωμίασε τον αντίπαλο του, Φλορεντίνο Πέρεθ… «Έχουμε έναν πολύ καλό πρόεδρο. Όμως, θα διεξαχθούν εκλογές και οι εκλογές χρειάζονται συναγωνισμό. Θα παρουσιάσω τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου σύντομα» ανέφερε ο Μπολούντα.

Πάντως, οι περισσότεροι δεν αναμένουν την παρουσίαση της παράταξης του, αλλά την υπόσχεση του για τις μεταγραφές. Αποτελεί παράδοση πριν τις εκλογές της Ρεάλ Μαδρίτης, οι υποψήφιοι πρόεδροι να τάζουν ποδοσφαιριστές και ανάλογα έχει λειτουργήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Τι απαντάει ο Μπουλούντα; «Η Ρεάλ έχει ανάγκη από τρεις μεταγραφές» σχολίασε, αποφεύγοντας να μιλήσει με… διευθύνσεις και ονόματα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ