Ρονάλντο: Θα κάνει 500 χιλιόμετρα με το ποδήλατο για την άνοδο της Βαγιαδολίδ!

O Ρονάλντο θα κρατήσει την υπόσχεση του και την Κυριακή (5/6) θα ξεκινήσει ταξίδι 500 χιλιομέτρων με το ποδήλατο για την άνοδο της Βαγιαδολίδ.

Ο Ρονάλντο έδωσε μια υπόσχεση στην αρχή της σεζόν και θα την κρατήσει. Την προηγούμενη εβδομάδα η Βαγιαδολίδ εξασφάλισε την άνοδο της στη La Liga και το «Φαινόμενο», που είναι ιδιοκτήτης του κλαμπ ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια. Ο Βραζιλιάνος είχε υποσχεθεί πως αν η ομάδα του καταφέρει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου θα πήγαινε από το Βαγιαδολίδ μέχρι τον θρησκευτικό προορισμό των Καθολικών, Σαντιάγο ντε Κομποστέλα με το… ποδήλατο και θα το κάνει μαζί με τη σύζυγό του, Σελίνα! Πρόκειται για μια απόσταση άνω των 500 χιλιομέτρων την οποία θα την κάνει με έξι στάσεις.

«Είχα δώσει μια υπόσχεση εδώ και πολύ καιρό, ακόμα και όταν πέσαμε, για το πώς θα γιορτάσω την απευθείας άνοδο της Βαγιαδολίδ. Αν επιστρέφαμε θα πήγαινα στο Καμίνο ντε Σαντιάγιο με το ποδήλατο. Θα το κάνω την Κυριακή. Με τη γυναίκα μου θα φύγουμε από το Βαγιαδολίδ και θα ταξιδέψουμε με το ποδήλατο για το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα», ανέφερε ο πρώην σταρ της «Σελεσάο» και νυν ισχυρός άνδας της Βαγιαδολίδ.

gazzetta.gr
Πηγή