Ρουγκάνι: «Θα το ξεπεράσω, θα το ξεπεράσουμε»

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ήταν ο «ασθενής μηδέν» στην Ιταλία για τον κορωνοϊό, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός της Γιουβέντους εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως μέσω των social media από την ημέρα που διαγνώστηκε με τον ιό, για να δείξει ότι η ανάρρωση του βαίνει καλώς.

«Είμαι καλά, θέλω να καθησυχάσω τους πάντες, δεν είχα ποτέ βαριά συμπτώματα και νιώθω τυχερός»ανέφερε ο Ρουγκάνι. Ο Ιταλός στόπερ διευκρίνισε ότι έχει τεθεί σε καραντίνα στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους και λαμβάνει την αναγκαία αγωγή.

Ο Ρουγκάνι ζήτησε από τους συμπατριώτες του να αναλογιστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Ήμουν ο πρώτος στο ποδόσφαιρο που βρέθηκα θετικός και ελπίζω ότι ευαισθητοποίησα τους πάντες, κυρίως για όποιον δεν είχε κατανοήσει την σοβαρότητα του προβλήματός μας».

Πάντως, ο 25χρονος αμυντικός έδωσε και μία αισιόδοξη νότα: «Θα το ξεπεράσω, θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Και ελπίζω ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτό. Μόλις βγω από την καραντίνα θα αγκαλιάσω όλους τους ανθρώπους που νοιάζομαι».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ