Ρουμανία: Ο Μπεκάλι καλεί τους παίκτες να προπονηθούν!

Ο Τζίτζι Μπεκάλι είναι ένας από τους ιδιόρρυθμους παράγοντες στην Ευρώπη και το απέδειξε για άλλη μία φορά… Οι διοργανώσεις έχουν ανασταλεί, όλες οι ομάδες έχουν διακόψει τις προπονήσεις τους, όμως ο Ρουμάνος πρόεδρος της Στεάουα έδωσε εντολή στους παίκτες να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο!

Ο Μπεκάλι ισχυρίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές δεν τηρούν τα ατομικά προγράμματα τους και αυτός δεν θα επιτρέψει να μείνουν άπραγοι. Όπως υποστηρίζει ο Μπεκάλι, η Στεάουα θα τηρήσει όλα τα μέτρα ασφαλείας με τις αναγκαίες αποστάσεις και δεν θα υπάρξει κίνδυνος…

«Τώρα δεν κάνουμε προπονήσεις, αλλά θα επιστρέψουμε. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να διατηρούμε απόσταση 2 μέτρων και ότι δεν πρέπει να βρίσκονται 50 άτομα στον ίδιο χώρο. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι δεν μπορούν να βρίσκονται όλοι μαζί στ’ αποδυτήρια.

Αλλά, μπορούν να εκτελούν τις ασκήσεις στο γήπεδο, σε ανοικτό χώρο. Εάν τους δώσουμε ασκήσεις για να κάνουν στο σπίτι, δεν θα τις κάνουν. Θα κάνουν τις ασκήσεις που πρέπει σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων; Δεν θα κάνουμε προπονήσεις με μπάλα, γιατί αυτές προϋποθέτουν επαφή. Θα κάνουμε μόνο προπονήσεις σε φυσική κατάσταση.

Εάν οι παίκτες ανταλλάξουν χειραψίες, θα σταματήσουμε και θα τους στείλουμε σπίτι. Θα σεβαστούμε το νόμο. Οι παίκτες θα βρίσκονται σε έξι μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον και θα επιστρέφουν σπίτια τους. Θα κάνουν μπάνιο σπίτια τους κι όχι στ’ αποδυτήρια» ανέφερε ο Μπεκάλι. Στην ερώτηση εάν φοβάται μήπως κολλήσει ο ίδιος, ο Μπεκάλι απάντησε αφοπλιστικά: «Πώς μπορώ να φοβάμαι από τη στιγμή που πηγαίνω στην εκκλησία καθημερινά;».

Αντίδραση από τους παίκτες της Στεάουα δεν υπάρχει προς το παρόν. Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα του Βουκουρεστίου αγωνίζεται ο Άρης Σοϊλέδης.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΑΣ…


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ